• 100 % NƏTİCƏ

Mütərəqqi təhsil ənənələri ilə digər təhsil müəssisələrindən fərqlənən “İdrak“ liseyi bu ildə öz ənənəsinə sadiq qalaraq, ali məktəblərə qəbul imtahanlarında 100 faizlik nəticə göstərdi.
    Bakı və Sumqayıt şəhərlərində fəa..

• SON ZƏNG 2017

“İDRAK” məzunlarını qürurla yola salır
    Sumqayıt İDRAK liseyində “İDRAK”-dan başlanan işıqlı yola adlı son zəng tədbiri keçirilib.
    Daha ətraflı

• Sumqayıt “İdrak” liseyində “Bilik Günü” qeyd edildi.

Dövlət himninin sədaları altında dövlət bayrağı və “İdrak” liseyinin bayrağı  qaldırıldı. Tədbiri giriş sözü ilə açan liseyin təsisçisi , pedaqoji elmlər doktoru professor Mönsüm Alışov şagirdləri və  valideynləri, müəllimləri yeni dərs ilinin başlanması münasibətilə təbrik etdi. İlk dəfə məktəbə qədəm qoyan şagirdlərə yeni başladıqları dərs  ilində uğurlar arzuladı. O, ölkə prezidenti cənab  İlham Əliy..

• Sınaq imtahanları 2017-2018

"İdrak" liseyində 2017-2018-ci tədris ilində keçiriləcək sınaq imtahanları.

..

100 % NƏTİCƏ

Bakı və Sumqayıt şəhərlərində fəaliyyət göstərən “İdrak” liseyinin məzunları artıq 7 ildir ki, 100 faiz nəticə göstərir. Məzunların 20 faizi xarici universitetlərdə, 80 faizi isə yerli universitetlərdə təhsil alır.

Ötən illərdə olduğu kimi növbəti illərdə də “İdrak” liseyinin100 faizlik nəticəsi davamlı olacaq. “Bizdə bu əminliyi yaradan fənn müəllimlərimizin məqsədyönlü, peşəkar əməyi və abituriyentlərimizlə aparılan psixoloji xidmət işləridir.”